Εγκατάσταση μετεωρολογικού σταθμού στο Κρυονέρι

Η Μελισσοκομική Εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ έθεσε σε λειτουργία ένα σύγχρονο Μετεωρολογικό Σταθμό, στις εγκαταστάσεις της στο Κρυονέρι Αττικής. Η πρόσβαση στα δεδομένα του Σταθμού είναι ελεύθερη, στην ιστοσελίδα  https://www.attiki-pittas.gr/weather/station .

Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι μέρος των δράσεων ενός ολοκληρωμένου προγράμματος στήριξης της ελληνικής μελισσοκομίας, καθώς ο πρώτος μετεωρολογικός σταθμός της εταιρείας έχει εγκατασταθεί στην Θάσο, προσφέροντας σημαντική ενημέρωση στους μελισσοκόμους-παραγωγούς.

Ο μετεωρολογικός σταθμός στις εγκαταστάσεις της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ συμπληρώνει τις δράσεις ευθύνης προς την κοινότητα, καθώς πραγματοποιεί αυτόματα συνεχή καταγραφή των καιρικών δεδομένων της περιοχής Κρυονερίου που αντιπροσωπεύουν σε μεγάλο βαθμό και τις καιρικές συνθήκες των γειτονικών περιοχών.

Με συνεχείς δράσεις και υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία και στο περιβάλλον, η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ συνεχίζει  το έργο της πάντα με κύριο στόχο την ανάπτυξη της ελληνικής μελισσοκομίας και προώθηση του ελληνικού μελιού σε όλο τον κόσμο, με τις μάρκες της Αττική και Φίνο.

ΕΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ