Brownies με Χαλβά ΑΤΤΙΚΗ με φυστίκια

Είδος: Γλυκό
Έτοιμο σε: 40 λεπτά
Ποσότητα: 6 άτομα

Υλικά:
4 αυγά
170 γρ. καστανή ζάχαρη
100 γρ. βούτυρο
70 γρ. κακάο άγλυκο
50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 βανιλλίνη
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
100 γρ. χαλβά ΑΤΤΙΚΗ με φυστίκια

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία το βούτυρο να λιώσει.

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη για μερικά λεπτά με σύρμα, προσθέτουμε όλα το κακάο κοσκινισμένο, τη βανιλλίνη, το αλάτι, το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Θρυμματίζουμε το χαλβά ΑΤΤΙΚΗ με φυστίκια και τον προσθέτουμε στο μείγμα.

Μεταφέρουμε σε μέτριο πυρίμαχο σκεύος περίπου 30 εκατοστών και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 175°C, για 35-40 λεπτά.

Μόλις τα βγάλουμε από τον φούρνο αν θέλουμε πασπαλίζουμε με χοντροτριμμένο φυστίκι.

Αφήνουμε λίγα λεπτά να κρυώσουν τα brownies και κόβουμε σε κομμάτια.

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more info

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close