Κολοκυθόσουπα με φασκόμηλο και μέλι ATTIKH

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτά
Ποσότητα: 4 άτομα

Υλικά:
500 γρ. πορτοκαλί κολοκύθα
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 καρότο
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
700 ml. ζεστό ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου
1 κουταλιά της σούπας μέλι ΑΤΤΙΚΗ
3 φύλλα φασκόμηλο
¼ κουταλάκι του γλυκού κύμινο
γιαούρτι ή γάλα καρύδας για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Κόβουμε την κολοκύθα σε μέτρια κομμάτια και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την κολοκύθα, για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε το μέλι ΑΤΤΙΚΗ, το φασκόμηλο, το κύμινο και το ζωμό. Σιγοβράζουμε για 25 περίπου λεπτά, αν χρειαστεί διορθώνουμε με αλάτι. Πολτοποιούμε και σερβίρουμε την σούπα σε μπωλάκια, προσθέτοντας λίγο γιαούρτι ή γάλα καρύδας.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more info

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close