Η Αττική-Πίττας βραβεύεται με το Ethos Gold

Στην λαμπερή 10ετή επετειακή εκδήλωση από την ίδρυση της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ  στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έγινε η βράβευση για την εφαρμογή του ESG πρωτοκόλλου, ETHOS, που πραγματοποίησε ο φορέας Πιστοποίησης EUROCERT. Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ βραβεύτηκε με το Ethos Gold παρουσία πολιτικών και των υπόλοιπων μελών της κοινότητας.

Το Ethos είναι το μόνο σχήμα πιστοποίησης της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης / ESG και απονέμεται σε επιχειρήσεις με θετική επίδραση στην κοινωνία.  H ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ με συνεχείς δράσεις και υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία και στο περιβάλλον, βραβεύθηκε με το Ethos Gold και συνεχίζει το έργο της πάντα με κύριο στόχο την προστασία της μέλισσας, την ανάπτυξη της ελληνικής μελισσοκομίας και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού σε όλο τον κόσμο.

Στην εκδήλωση το βραβείο παρέλαβαν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας, Γιώργος Πίττας και Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη. Όπως δήλωσε ο κ. Πίττας «Ενενήντα χρόνια τώρα εργαζόμαστε με τις ίδιες αξίες που φέρει το Ethos, καθώς διακινούμε ένα “ευγενικό”, φυσικό προϊόν και είναι υποχρέωση μας να συμπεριφερόμαστε προς τους μελισσοκόμους, τους καταναλωτές και το ίδιο μας το προϊόν με αυτή την ευγένεια και με υπευθυνότητα. Αυτό μας αναγνωρίστηκε και σας ευχαριστούμε πολύ.»

ΕΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ