Αλεξάνδρα Πίττα - Βραβείο WhoIsWho

Βράβευση της κ. Αλεξάνδρας Πίττα-Χαζάπη στα Who is Who International Awards

Σε μία λαμπερή τελετή στις 30 Σεπτεμβρίου στη Λίμνη της Βουλιαγμένης βραβεύτηκε η κ. Αλεξάνδρα Πίττα- Χαζάπη, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της εταιρείας Αττική-Πίττας, ως World Woman Leader – Trade & Exports για την προσφορά της στην Επιχειρηματικότητα, αλλά και για το έργο της στην κοινωνία και τον άνθρωπο. Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο της τελετής απονομής των βραβείων Who is Who International Awards με τίτλο «Ελλάδα, ο Κόσμος Όλος», που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΟΤ.

Το βραβείο World Woman Leader στην κατηγορία Διεθνείς Γυναίκες Ηγέτες – Επιχειρήσεων και Κοινωνικής Προσφοράς απένειμε στην κ. Πίττα- Χαζάπη η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

H κ. Πίττα-Χαζάπη ευχαρίστησε αρχικά την διοργάνωση Who is Who International για την μεγάλη τιμή να συμπεριληφθεί ανάμεσα σε τόσο άξιους βραβευμένους και ολοκλήρωσε την ομιλία της δηλώνοντας: «Πιστεύω ακόμα ακράδαντα ότι όταν έχεις επιμονή και συγκεκριμένο στόχο τίποτα δεν σε εμποδίζει να επιτύχεις. Θα υπάρχουν αντιξοότητες που πρέπει να ξεπεράσεις αλλά τελικά θα επιτύχεις. Και ειδικά στις νέες γυναίκες θα ήθελα να συστήσω να τολμήσουν. Αν κάτι το επιθυμείς ειλικρινά μπορείς να συνδυάσεις τους τρεις ρόλους, μητέρας, συζύγου και επαγγελματία. Γι’ αυτό πιστέψτε στις ικανότητές σας και προχωρήστε.»

ΕΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ