Δύο ακόμα αστέρια στην Αττική-Πίττας!

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για το Μέλι ATTIKH Dark Brown Forest

Ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία γεύσης στον κόσμο, το Superior Taste Award (Bραβείο Ανώτερης Γεύσης), του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού International Taste Institute (iTQi), απονεμήθηκε για άλλη μια χρονιά στην ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ.

To μέλι Αττική Dark Brown Forest απέσπασε το Superior Taste Award των 2 αστεριών που απονέμεται σε αξιοσημείωτα προϊόντα. Το Αττική Dark brown forest, είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εξαίρετης ποιότητας μελιού βελανιδιάς κι άλλων κωνοφόρων δέντρων από τα δάση της Ελλάδας. Ένα προϊόν που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στις αγορές του εξωτερικού και η γεύση του έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από την Ν. Κορέα, αλλά και τις  χώρες της Μέσης Ανατολής. Βαθύ σκούρο χρώμα, γλυκιά γεύση και η άριστη ποιότητα των μελιών Αττική, είναι ο συνδυασμός που οδήγησε το μέλι Αττική Dark Brown Forest να πάρει το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης.

Με περισσότερα από 50 βραβεία, η μοναδική ποιότητα και γεύση των προϊόντων Αττική διακρίνεται παγκοσμίως, επιβεβαιώνοντας τις κορυφαίες προδιαγραφές της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ και επιβραβεύοντας τις προσπάθειες της για συνεχή βελτίωση.

ΕΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ