Ο καιρός της τρέχουσας εβδομάδας 19-25 Φεβ 2024

Τοπικές βροχές στη δυτική και νότια Ελλάδα
Τη Δευτέρα και την Τρίτη λίγες βροχές στη Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά, Πελοπόννησο και Κρήτη και λίγα χιόνια στα ορεινά.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη βελτίωση στη βόρεια και κεντρική χώρα, τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, νότιο Ιόνιο, Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη με λίγα χιόνια στα ορεινά.
Την Παρασκευή και το Σάββατο τοπικές βροχές στο Ιόνιο, Ήπειρο και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Την Κυριακή βροχές σε όλη τη χώρα.
Άνεμοι: Τη Δευτέρα και την Τρίτη Βοριάδες στα πελάγη 3-5 Μποφόρ, από την Πέμπτη Νοτιάδες 4-6 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Στα βόρεια και κεντρικά από 3 έως 15, στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά από 6 έως 16-18 βαθμούς.

Η επόμενη εβδομάδα 26 Φεβ-3 Μαρ 2024
Βροχερή εβδομάδα κυρίως για τη δυτική, τη βόρεια Ελλάδα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιάδες στα πελάγη 6-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα κυμανθεί από 5 έως 16-18 βαθμούς.

Μάρτιος 2024
Ο Μάρτιος αναμένεται κανονικός στις αρχές, πιο ψυχρός στο δεύτερο δεκαπενθήμερο. Μειωμένες βροχές αναμένονται στο πρώτο δεκαπενθήμερο και αυξημένες βροχές στο δεύτερο δεκαπενθήμερο.

Πρόγνωση Κρυονερίου
Τρέχουσα εβδομάδα 19-25 Φεβ 2024
Τη Δευτέρα και Τρίτη λίγες ασθενείς βροχές, περισσότερες βροχές την Τετάρτη. Από την Πέμπτη έως το Σάββατο καλός καιρός, την Κυριακή αναμένονται βροχές. Οι άνεμοι από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη Βοριάδες 3-4 Μποφόρ, από την Πέμπτη έως την Κυριακή Νοτιάδες 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 16-17 βαθμούς.

Η επόμενη εβδομάδα 26 Φεβ-3 Μαρ 2024
Λίγες βροχές πιθανές στις αρχές της εβδομάδας. Οι άνεμοι Νοτιάδες ενισχυμένοι στις αρχές και στα τέλη της εβδομάδας 5-7. Η θερμοκρασία από 6 έως 15-17 βαθμούς.

ΕΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ