Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή στην Anuga 2017

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ  στη Διεθνή Έκθεση Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών Anuga, στη Γερμανία, η οποία αποτελεί παγκόσμια συνάντηση προβολής των εταιρειών του κλάδου τροφίμων και ποτών.

Από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου, η ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ  έδωσε δυναμικό παρόν, με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, παρουσιάζοντας στους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων, το πλήθος των ποικιλιών ελληνικού μελιού που προσφέρει αλλά και τη γκάμα παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ΑΤΤΙΚΗ όπως Χαλβά (σε 2 παραλλαγές κλασσικός & μόνο με ελληνικό μέλι – χωρίς καθόλου ζάχαρη) και Μαρμελάδες έξτρα, χωρίς καθόλου συντηρητικά.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μοναδικές γεύσεις ΑΤΤΙΚΗ να ενημερωθούν για την ιστορία της εταιρείας αλλά και να μάθουν για τις διαδικασίες ποιότητας και τις ευεργετικές ιδιότητες του ελληνικού μελιού.

Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ που από την ίδρυσή της έχει σαν βασικό της στόχο την διάδοση του ποιοτικού ελληνικού μελιού επώνυμα σε όλο τον κόσμο, συμμετέχει δυναμικά στις πιο σημαντικές εκθέσεις παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Εξάγει από τη δεκαετία του ’30 και σήμερα το προϊόν της πωλείται σε πάνω από 40 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/MeliAttiki

ΕΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ