Διάκριση για την Αττική-Πίττας στο 7ο Συμπόσιο Ιατρικού Τουρισμού

Το 7ο Συμπόσιο Ιατρικού Τουρισμού λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, ήταν αφιερωμένο σε όλα τα νοσοκομεία αναφοράς, στην Πολιτεία και στους σύγχρονους Έλληνες Επιχειρηματίες Ευεργέτες, οι οποίοι με την προσφορά τους συνέβαλλαν καθοριστικά στην αντιμετώπιση της Πανδημίας Covid-19.

Στην εκδήλωση που εκτυλίχθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης πραγματοποιήθηκε η βράβευση  της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ για την συνεισφορά της εταιρείας στη διαχείριση της πανδημίας με δωρεά στα νοσοκομεία αναφοράς Covid-19. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Γιώργος Πίττας, Πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ,  ο οποίος ανέφερε ότι «Το συγκεκριμένο βραβείο μας έδωσε, μεταξύ άλλων, την δυνατότητα επικοινωνίας με ένα ξεχωριστό κλάδο, αυτόν του Ιατρικού Τουρισμού» και δεν παρέλειψε να αφιερώσει το βραβείο στους Έλληνες μελισσοκόμους που αντιμετώπισαν κι αυτοί τις δικές τους δυσκολίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Με συνεχείς δράσεις και υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία και στο περιβάλλον, η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ συνεχίζει  το έργο της πάντα με κύριο στόχο την ανάπτυξη της ελληνικής μελισσοκομίας και προώθηση του ελληνικού μελιού σε όλο τον κόσμο, με τις μάρκες της Αττική και Φίνο.

ΕΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ