ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ iTQi 3 ΑΣΤΕΡΙΑ

Νέα διεθνής διάκριση για την εξαιρετική γεύση και τη μοναδική ποιότητα του έλαβε το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ στο πλαίσιο των βραβείων του International Taste & Quality Institute (iTQi), που απονεμήθηκαν στις Βρυξέλες στις 05.06.2014.

Το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ τιμήθηκε με 3 αστέρια, επιβεβαιώνοντας τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και την ανώτερη γεύση των προϊόντων της ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ, που από το 1928 συλλέγει, επιλέγει, συσκευάζει εκλεκτές ποιότητες ελληνικού μελιού.

Τo International Taste & Quality Institute (iTQi) είναι η κορυφαία οργάνωση ανεξάρτητων σεφ με έδρα τις Βρυξέλλες. Σκοπός της είναι να δοκιμάζει και να προάγει φαγητά και ποτά εξέχουσας γεύσης και ποιότητας από όλον τον κόσμο. Οι κριτές επιλέγονται από τις 13 πιο διακεκριμένες ευρωπαϊκές ενώσεις επαγγελματιών των παραπάνω κλάδων όπως: Maitres Cuisiniers of France and Belgium, Academy of Culinary Arts, Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Academie Culinaire of France, Verband der Kuche Deutschlands κ.ά.

Τo Superior Taste Award είναι μια μοναδική διεθνής αναγνώριση που αποδίδεται μετά από «τυφλή» γευστική δοκιμή από σεφ που αποτελούν opinion leaders και ειδικούς στη γεύση.

Η κατάκτηση των 3 αστεριών του iTQI Superior Taste Award στο ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ επιβραβεύει την αδιάκοπη προσπάθεια των ανθρώπων της εταιρείας να προσφέρουν εξαιρετικό, απόλυτα φυσικό και ανώτερης γεύσης ελληνικό μέλι στους καταναλωτές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/MeliAttiki

ΕΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ