ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ “GREAT TASTE AWARDS 2014”

Ακόμα μία φορά τα προϊόντα της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ αντιπροσωπεύουν επάξια την ελληνική γαστρονομία, κερδίζοντας 3 σημαντικά βραβεία στο διαγωνισμό «Great Taste Awards 2014» του Guild of Fine Food, με έδρα το Λονδίνο.

Η ποιότητα των προϊόντων ΑΤΤΙΚΗ αναγνωρίζεται διεθνώς, για άλλη μια χρονιά, σ’ ένα διαγωνισμό, ο οποίος αποτελεί αξιόπιστο σύστημα πιστοποίησης παγκοσμίως, για τα ποιοτικά τρόφιμα και ποτά, με περισσότερους από 400 κριτές.

Τα προϊόντα που βραβεύτηκαν είναι το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ο χαλβάς ΑΤΤΙΚΗ γεύση αμύγδαλο και ο χαλβάς ΑΤΤΙΚΗ μόνο με ελληνικό μέλι γεύση αμύγδαλο.

Ο κύριος Γιώργος Πίττας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ξεχώρισε κάποια σχόλια των κριτών, για τα προϊόντα που διακρίθηκαν: «Γευστικό, καθαρό, χρυσό μέλι με ελαφρύ άρωμα λουλουδιών, ξεκάθαρη αίσθηση στη γεύση και διαρκή ήπια επίγευση» «Ενδιαφέρουσα σύσταση και ωραίο ψήσιμο των καρπών, καλό παράδειγμα για το πώς πρέπει να είναι ένας χαλβάς». Επίσης, δήλωσε ότι τέτοιες διακρίσεις αποτελούν ηθική επιβράβευση των προσπαθειών των ανθρώπων της εταιρείας, οι οποίες «μας κάνουν να προσπαθούμε ακόμα πιο πολύ για τα προϊόντα μας και τους καταναλωτές που μας εμπιστεύονται».

Σημειώνεται ότι η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ έχει πάνω από 85 χρόνια παρουσία στην ελληνική αγορά και εξάγει τα προϊόντα της σε πάνω από 35 χώρες στον κόσμο.

ΕΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ