Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ στηρίζει το Corfu Challenge

Στην Κέρκυρα, φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι, ο αγώνας των εντυπωσιακών σκαφών ΜΑΧΙ 72, το Corfu Challenge.

Με πρωτοβουλία του κου Γιώργου Σακελλάρη, Ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία, διοργανωθήκαν οι αγώνες με στόχο να γίνει η Ελλάδα προορισμός για ναυτικό τουρισμό.

Τα 5 σκάφη με πολυάριθμα πληρώματα από το εξωτερικό που συμμετείχαν στον αγώνα χαρίσαν στους λάτρεις της ιστιοπλοΐας ένα μοναδικό θέαμα.

Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ για να ενισχύσει και να συνδράμει στην πρωτοβουλία αυτή χορήγησε Smartpacks ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ για όλους τους συμμετέχοντες.

Με την αφορμή αυτή, η κυρία Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, δήλωσε: «Τέτοιες ενέργειες συμβάλλουν στην προβολή της χώρα μας και των παραδόσεων μας, με συνέπεια την ανάπτυξη του τουρισμού αλλά και της επιχειρηματικής δραστηριότητας που συνδέεται με τον κλάδο».

Το Corfu Challenge διοργανώνεται από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μαρίνας Γουβιών σε συνεργασία με την Κλάση MAXI 72, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Κέρκυρας.

Επίσης, επισκεφθείτε και την επίσημη σελίδα στο facebook:
https://www.facebook.com/MeliAttiki 

ΕΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ