Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ANUGA 2015

Για άλλη μια χρονιά η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη Διεθνή Έκθεση Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών Anuga 2015, στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση στον κόσμο που προσελκύει το μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών.

Από τις 10 έως 14 Οκτωβρίου η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ έδωσε δυναμικό παρόν, μ’ ένα εντυπωσιακό περίπτερο, παρουσιάζοντας στους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων, το πλήθος των ποικιλιών ελληνικού μελιού που προσφέρει αλλά και τη γκάμα παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων που διαθέτει όπως Μαρμελάδα, Χαλβά, Ταχίνι, Υποβρύχιο, Λουκούμια.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία της εταιρείας, τις διαδικασίες ποιότητας, τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και των υπόλοιπων προϊόντων αλλά και να δοκιμάσουν τις μοναδικές γεύσεις που προσφέρει η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ελλάδα ήταν φέτος η τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Έκθεση «Αnuga 2015». Το μήνυμα της φετινής εθνικής συμμετοχής ήταν “Invest in Taste”, τονίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι όποιος επιλέγει τα ελληνικά προϊόντα, κάνει μια επένδυση στη γεύση, στην ποιότητα και ουσιαστικά στο “ευ ζην”.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/MeliAttiki

ΕΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ