Επίσκεψη μελισσοκόμων στις εγκαταστάσεις της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ στο Κρυονέρι

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ στο Κρυονέρι, πραγματοποίησαν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, μελισσοκόμοι από τη Θεσσαλία. Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, κ.κ. Γιώργος Πίττας, Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, Κατερίνα Χαζάπη και Μαρία Πίττα, με θερμή υποδοχή, καλωσόρισαν τους μελισσοκόμους και τους ξενάγησαν στους χώρους της εταιρείας.

Στο τέλος της ξενάγησης, δοκίμασαν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, προϊόντα της ΑΤΤΙΚΗ, χαλβά και λουκούμια, τα οποία η εταιρεία έχει συνδυάσει με ελληνικό μέλι και τα προσφέρει στους καταναλωτές. Όλοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι τόσο από τα προϊόντα ΑΤΤΙΚΗ όσο και από τις εγκαταστάσεις της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ.

Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, υποστηρίζει και συνεργάζεται με πάνω από 2.000 Έλληνες μελισσοκόμους από όλη την Ελλάδα, πολλοί από αυτούς συνεργάτες δεύτερης και τρίτης γενιάς, που συλλέγουν με φροντίδα το μέλι που καθημερινά φτάνει στο τραπέζι μας. Από το 2002, η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ έχει ξεχωριστό τμήμα Ανάπτυξης της Μελισσοκομίας, το οποίο κάθε χρόνο, οργανώνει και πραγματοποιεί εκπαιδευτικά σεμινάρια και συναντήσεις με τους μελισσοκόμους-συνεργάτες της, με σκοπό τη σύσφιξη σχέσεων, την ανταλλαγή απόψεων αλλά και την ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος.

ΕΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ