Διάκριση της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ στα «Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμου 2017»

Μια νέα διάκριση κατέκτησε η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ στα «Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμου 2017» που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, με πλήθος προσκεκλημένων να δίνουν το παρών σε μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική γαστρονομία.

Το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ διακρίθηκε στην κατηγορία «Βραβείο Ευρείας Κατανάλωσης Προϊόντος ” αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι πρόκειται είναι ένα εξαιρετικό, απόλυτα φυσικό και ανώτερης γεύσης ελληνικό μέλι κατακτώντας, όχι άδικα, τους καταναλωτές στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Το βραβείο παρέλαβαν οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της εταιρείας, η κυρία Αλεξάνδρα Πίττα – Χαζάπη και ο κύριος Γιώργος Πίττας.

Για 10η συνεχόμενη χρονιά, το περιοδικό Γαστρονόμος βράβευσε ανθρώπους και ελληνικές εταιρείες, που πρωτοπορούν επενδύοντας στην πρωτογενή παραγωγή και στη μεταποίηση επώνυμων, ποιοτικών προϊόντων, με αγάπη και τεχνογνωσία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/MeliAttiki

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more info

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close