Ο καιρός της τρέχουσας εβδομάδας 22-28 Απρ 2024
Τοπικές βροχές με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη
Τη Δευτέρα και Τρίτη τοπικές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, Ήπειρο, Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά, Πελοπόννησο, Κυκλάδες, ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα.
Την Τετάρτη βελτίωση σε όλη την χώρα, την Πέμπτη τοπικές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο, Μακεδονία και Θράκη.
Από την Παρασκευή έως την Κυριακή καλός καιρός σε όλη τη χώρα.
Αυξημένη αφρικανική σκόνη από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη.
Άνεμοι: Δευτέρα και Τρίτη Ανατολικοί και Βοριάδες στο Αιγαίο 6-8 Μποφόρ, από την Τετάρτη Δυτικοί 4-6 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Στα βόρεια από 7 έως 23, στα κεντρικά και νότια από 12 έως 24-27  βαθμούς.

Η Μεγάλη Εβδομάδα 29 Απρ-5 Μαΐου 2024
Η Μεγάλη Εβδομάδα θα ξεκινήσει με καλό καιρό, χωρίς βροχές και άνοδο της θερμοκρασίας. Βροχές είναι πιθανές από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας κυρίως στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν Βοριάδες μέτριοι και η θερμοκρασία από 12 έως 25-28 βαθμούς.

Πρόγνωση Κρυονερίου
Τρέχουσα εβδομάδα 22-28 Απρ 2024
Τη Δευτέρα και την Τρίτη λίγες βροχές τις απογευματινές ώρες. Από την Τετάρτη έως το τέλος της εβδομάδας καλός καιρός χωρίς βροχές. Αυξημένη αφρικανική σκόνη από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη.
Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο, θα κυμανθεί από 12 έως 18-22 βαθμούς.

Η Μεγάλη Εβδομάδα 29 Απρ- 5 Μαΐου 2024
Η Μεγάλη Εβδομάδα θα ξεκινήσει με καλό καιρό χωρίς βροχές. Πιθανές βροχές από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο.

ΕΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ